Ana içeriğe atla

Nitelikli

Başkan Erdoğan'dan Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü için mesaj: Çanakkale'de inanç galip gelmiştir

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan verilen mücadelenin başka ülkelere de ilham kaynağı olduğunun çizerken "Çanakkale'de...Devamı için tıklayınız http://dlvr.it/T4DsDc

SEO Paketleri

SEO paketi ile sitenizi Google arama motorunda üst sıralara taşıyabilirsiniz. Paket içerisinde yer alan sosyal medya uygulamalarıyla ekstra trafik kazanmanız mümkün. Ziyaretçi sayınızın artışıyla birlikte kazançlarınızda doğru orantılı olarak artış gösterecektir.
Sizlerde firmanızı Google'da üst sıralara taşımak istiyorsanız, aşağıda yer alan profesyonel SEO paketlerini inceleyebilirsiniz. Firmanızı zirveye taşımak adına uzman ekibimizle birlikte yapacağımız çalışmaların sonucunu kısa bir sürede alacağınızdan emin olabilirsiniz.
SEO paketleri, site içi hataları az ve içeriği iyi durumda olan sitelerde %99 ciddi dönüşümler sağlamaktadır.

SEO paketleri ne işe yarar?
Seo paketi sayesinde hedeflediğiniz kelimelerde, sitenizi Google arama motorunda üst sıralara taşıyabilirsiniz. Bu sayede Google Ads reklam giderlerinizi düşürebilir kalıcı ve organik olarak üst sıralarda yer alabilirsiniz.

SEO Paketlerinin faydaları nelerdir?
Seo paketleri birçok konuda sitenize ciddi katkılarda bulunur.


Anahtar kelimelerinizde yükselirsiniz.
Arama motorlarından gelen ziyaretçi sayınızda artış sağlar.
Seo paketlerinin içeriğinde yer alan tanıtım yazısı çalışmaları sayesinde marka bilinirliğiniz artar.

Yapılan sosyal medya çalışmaları sayesinde, sizlere ulaşmak isteyen müşteriler google, yandex vb arama motorlarındaki sonuçlardan ziyade sosyal medya platformlarında da firmanızın paylaşılan ve önerilen bir site olduğunu fark edecektir.

Alexa değerlerinizde sıralamanız iyileşir.

Daha fazla potansiyel müşteriye ulaşırsınız.

SEO paketi alırken nelere dikkat etmeliyim?
SEO Paketi alacağınız zaman öncelikli olarak paketin içeriğini kapsamlı bir şekilde incelemelisiniz. Mümkünse firma ile iletişime geçip örnek rapor talebinde bulununuz.

Paket İçeriğini İnceleyin Örnek Rapor Talebinde Bulunun.

Paket içeriğinde ya da örnek raporda eğer ki who is backlink, 1000 siteden yorum backlink, 100 wiki backlink, 20 wordpress paravan backlink gibi işlemler varsa kesinlikle bu hizmetlerden uzak durunuz. Bu tip işlemler 2018'den beri etkisini kesinlikle kaybetmiş ve sitenizin spam cezası almasına sebep olacak işlemler haline gelmiştir. Bu durumun başlıca sebebi yüzlerce bağlantı alınırken tek içerik yani kopya içerik ile işlem yapılmasıdır.

Paketlerde kullanılan web sitelerinin değerlerini inceleyiniz.

Bu incelemeyi yaparken Ahrefs, Semrush gibi araçları kullanabilir ya da ücretsiz bir servisimiz olan DA PA Checker aracımız üzerinden sitelerin değerini görüntüleyebilirsiniz.

Sadece bu siteler üzerinden aldığınız domain puanlarıyla yetinmeyin. Siteyi ziyaret edip güncel içerik girilen bir sitemi yoksa bu tip işlemleri yapmak üzerine kurulmuş, tanıtım yazısı çöplüğüne dönmüş web siteleri mi değil mi emin olunuz.

Çalışmanın özgünlüğü konusunda emin olunuz.

Seo paketi alırken dikkat etmeniz gereken en temel konu özgünlüktür. Örneğin çalışma içeriğini incelediğiniz "10 Google News Kayıtlı Siteden Tanıtım yazısı" gibi bir ibare varsa, mutlaka 10 adet özgün makale ile işlem yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde çalışmada "10 tanıtım yazısı, 20 wordpress blog tanıtım" gibi bir ibare varsa emin olun, satıcı bir makale ile 20 sitede paylaşım yapacak ve sitenizin spam cezası alması için Google'a ben buradayım diyecektir.

https://webly.com.tr/k/seo-paketi/

Yorumlar

Popüler Yayınlar

document.write('test');